Alkalmazásfejlesztés, üzemeltetés, bevezetés

Border - komplex ügyviteli és vállalatirányítási rendszer bevezetése

 

A BORDER rendszer HW Stúdió Kft. által fejlesztett WEB-es alapú Linux, Apache, PHP, Ext JS és AJAX, Sencha framework technológiákat alkalmazó ügyviteli és vállalatirányítási rendszer. A rendszer modulárisan épül fel, a különböző funkciókat megvalósító modulokat a keretrendszer fogja össze. A rendszer 10 éves fejlesztése során ma már számos modullal rendelkezik. A modulok szorosan kapcsolódnak és illeszkednek egymáshoz, más alkalmazásokkal interfész kapcsolaton (Electra, Számlavezető rendszerek, Tele-eSMS, Telefonos Ügyfélszolgálati Rendszer, levelezés, RSS) keresztül kommunikálnak. A rendszer tartalmazza az On-line felhasználói dokumentációt és a folyamatos terméktámogatást. A BORDER rendszer moduláris felépítésének köszönhetően a rendszer elemei egymástól függetlenül is használhatóak, ugyanakkor biztosítja az egyes részfeladatokat ellátó modulok hatékony összekapcsolását is. A rendszer alapeleme a strukturált jogosultságkezelés, mely munkacsoportok vagy egyéni felhasználók szerint, jogosultsági szintenként biztosít hozzáférést a rendszer egyes elemeihez.

A rendszer öbb mint 40 moduljával minden vállalkozás számára megoldást jelent a munkafolyamatok egy rendszerben történő kezelésére. Lehetőséget biztosít a vezetők számára, hogy döntéseiket tényekre alapozva időben hozzák meg.

A HW Stúdió Kft. szakembereivel együttműködve több, mint 10 éves tapasztalatainkat felhasználva tervezzük meg a rendszer bevezetését, oktatását és átadását.

Support szolgáltatásunk a rendszer átadását követően is biztosítja a folyamatos támogatást és az igények szerinti fejlesztést.

 

Miért a BORDER?

  • interneten keresztül bárhonnan elérhető,
  • a gazdasági tevékenység szinte minden elemére kínál megoldást,
  • egyszerű kezelés, hatékony adminisztráció,
  • strukturált jogosultságkezelés,
  • mobil elérhetőség.