Alkalmazásfejlesztés, üzemeltetés, bevezetés

ePOS - Egyedi fizetési megoldás


Electra Elektronikus Banki rendszeren keresztül

Az ePOS egy interaktív, többfunkciós vásárlói-fizetési portál,  amely lehetőséget ad az iSAFE Informatikai Zrt. Electra szolgáltatását használó Hitelintézetek ügyfelei részére az Internet Banking rendszeren keresztül történő egyszerűsített, biztonságos átutalással történő tranzakció bonyolítására. Mivel a vásárlás (fizetés) az Electra Internet Banking rendszeren keresztül valósul meg, így az Internet Banking rendszerekre jellemző magas biztonsági szint mellett képesek az ügyfelek egyszerű és gyors internetes vásárlásokat megvalósítani.

 

ePOS - MOBIL egyenleg feltöltés

Az ügyfelek kényelmesen feltölthetik mindhárom szolgáltató (Telekom, Telenor, Vodafone) kártyájának egyenlegét, az Electra Internet Banking felületén keresztül néhány egyszerű lépésben, az új online szolgáltatásunk segítségével. Az ePOS az Electra Internet Banking rendszer bejelentkező képernyőjén érhető el a rendszerben rögzített felhasználók számára. Az ügyfelek egyszerűen, kényelmes és gyorsan bármely napszakban feltölthetik mobil telefon egyenlegüket, sorban állás nélkül. Ez a feltöltési mód bankkártyás vásárlásnak minősül.

 

A Mobil egyenleg feltöltés részletes folyamata:

 

 

 1. MOBIL egyenleg feltöltés kezdeményezése az Euro-eBank bejelentkező felületről.

2. Telefonszám előzetes ellenőrzése a mobil szolgáltatónál.

3. Ha a megadott telefonszám létezik és feltölthető, elindul a fizetési folyamat, Euro-eBank rendszerbe történő bejelentkezés.

4. A bejelentkezés után a fizetési tranzakció indítása.

5. Tranzakció eredményének visszaküldése.

6. MOBIL egyenleg feltöltés.

7. Visszaigazolás a MOBIL egyenleg feltöltés eredményéről.

 

 

 

 

ePOS - Web áruházban történő vásárlás

A MOBIL egyenleg feltöltés mintájára lehetőséget biztosítunk egyedi webshop-ok kialakítására rendszerünkben, valamint a központi Euro-eShop vásárlói felületen termékek értékesítésére.

Referencia oldalak:

Squash-Shop Kft.

Euro-eShop