iSAFE Informatikai Zrt.

Levelezési cím: 1464 Budapest Pf.:1543 | Telefon: (1) 453 3900 | Ügyfélszolgálat: (1) 225 8585 | Email: mail@isafe.hu

Privát felhő alapú IT megoldások

Éles és tartalék kommunikációs hálózat kiépítése és üzemeltetése

A megoldásunk alapja szélessávú technológiát használó IP alapú kommunikációs hálózat.

Az adatok biztonságát garantálja, hogy a kapcsolatok kialakításához nem használunk nyílt internetes összeköttetéseket, a kommunikáció a végpontok között titkosított formában zajlik. Az üzembiztonságot a végpontokig felügyelt rendszer, illetve az eszközök tartalékolása garantálja.

Szerver virtualizáció, adatparki rendszerkörnyezet

A szerver virtualizáció azt jelenti, hogy a szolgáltató cég saját, nagy teljesítményű  szerver-számítógén biztosít kapacitást a vállalkozás szoftveresen megvalósított szervere számára.

Így a szerverkapacitás megszerzése és a kapacitás bővítése is lényegesen kevesebb költséggel jár, mint saját eszköz üzemeltetése esetén.

Adatparki szerver elhelyezés és szerverhotel

Felhasználva az iSAFE Zrt. szerverei számára kialakított biztonságos adatparki környezetet, lehetőséget biztosítunk az Ügyfeleink számára saját szerverei elhelyezésére. Szolgáltatás részeként biztosítjuk a teljes adatparki infrastruktúrát, kommunikációs kapcsolatot és biztonságos környezetet.

Vékony- és zérókliens technológia

A vékony és zéró kliens egy minimális eszközökkel rendelkező kliens készülék, ahol az információk hozzáférése különválik az információk feldolgozásától. Az információ feldolgozása a központi szerveren történik, az adatok bevitele pedig a felhasználó által a vékony vagy zéró kliens készüléken. Minden alkalmazás a központi szerveren fut, mialatt a felhasználói egység csak annyi számítógépes erőforrást használ, amennyi szükséges ahhoz, hogy elérje a szervert.

Web tárhely, domain elhelyezés, regisztráció szolgáltatás

Teljeskörű informatikai szolgáltatást nyújtó vállalkozásként az internethez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások is portfoliónk részét képezik, biztosítjuk partnerinknek a web tárhelyet, a domain regisztrációt és elhelyezést.

Kiszervezett rendszergazdai és rendszerüzemeltetési feladatok

A központi infrastruktúrán virtualizációs környezetbe telepített operációs rendszerek és az ügyfél által telepítésre átadott eszközök teljes körű menedzsmentjét, üzemeltetését, alkalmazások telepítését, frissítését, monitorozását, hibakezelését, karbantartását, performancia mutatók megfelelő szinten tartását valamint az operációs rendszerekhez kapcsolódó licencek kezelését biztosítjuk partnereink számára.