iSAFE Informatikai Zrt.

Levelezési cím: 1464 Budapest Pf.:1543 | Telefon: (1) 453 3900 | Ügyfélszolgálat: (1) 225 8585 | Email: mail@isafe.hu

Alkalmazásfejlesztés, üzemeltetés, bevezetés

Border - komplex ügyviteli és vállalatirányítási rendszer bevezetése

Az iSAFE Zrt. munkatársai több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek ügyviteli- és számlavezető rendszer bevezetése terén. Adatparki megoldásainkkal virtualizált szerverkörnyezetbe integráltan alakítjuk ki partnercégünk, a HW Stúdió Kft. által fejlesztett BORDER ügyviteli- és vállalatirányítási rendszert.

Tömeges SMS küldés

Manapság számos alkalmazás használja a végfelhasználókkal szükséges kommunikációra az SMS technológiát. Banki alkalmazások, felügyeleti rendszerek, jogosultságkezelés, vezetői jelentések, hírek, értesítések küldése történhet ezen a kommunikációs csatornán keresztül. Adatparki központunk közvetlen kapcsolatban van a Magyar Telekom SMS küldő központjával. Tartalékmegoldásként bármely magyarországi mobilszolgáltató központjához tudunk kommunikációs kapcsolatot biztosítani.

 

GIRO Zrt. és BISZ Zrt. Szolgáltatásainak biztosítása

GIRO-Flex megoldásunk bevezetésével kedvező feltételek mellett független és közvetlen módon tudjuk elérhetővé tenni a GIRinfO, a KHR, és a CR szolgáltatásokat a Takarékszövetkezetek részére. A rendszer az iSAFE Zrt. által megvalósított adatparki szerverközpontban működő GIROHáló végpontra épül. Ez a komponens tartja a kapcsolatot a Takarékszövetkezettel, valamint a GIRO Zrt.-vel, illetve a BISZ Zrt.-vel.

Operátori- és ügyfélszolgálati feladatok

Szolgáltatásunk célja, hogy egy tetszőleges platformon - ami lehet akár virtuális vagy felhő alapú erőforrásokat használó - biztosítsuk az alkalmazások futását, működési rendjének betartását, hozzáférések szabályozását és adatainak védelmét.

ePOS - Egyedi fizetési megoldás

A bankkártyás fizetés alternatívájaként ajánljuk az ePOS-t,  amely biztonságos, egyszerű és költséghatékony online vásárlási lehetőséget biztosít.

A fizetési megoldás elsőként a Mobil egyenleg feltöltési szolgáltatásunkban valósult meg, de folyamatosan bővül azon webáruházak köre, ahol ePOS rendszerünket használva biztonságis internetes vásárlást bonyolíthatunk.