iSAFE Informatikai Zrt.

Levelezési cím: 1464 Budapest Pf.:1543 | Telefon: (1) 453 3900 | Ügyfélszolgálat: (1) 225 8585 | Email: mail@isafe.hu

IT biztonság

Adat- és hálózatvédelem

Megoldásaink segítségével megkímélheti magát a hálózati határvédelmi rendszerének felépítésével és bevezetésével járó költségektől és nehézségektől. Megvédjük IT infrastruktúráját a fenyegetések ellen, biztonságos, titkosított kommunikációt biztosítunk a telephelyek között, valamint egyedi, biztonságos távoli elérést biztosítunk távoli és mobil felhasználók számára.

Távoli elérés, távmunka, mobil megoldások

 Manapság már minden vállalkozásban szükség van arra, hogy a központi telephelyen, irodán kívül is elérhetők legyenek a cég dokumentumai, alkalmazásai. A cégvezető munkaidőn túl, távol irodájától szeretné látni vállalkozásai adatait, az értékesítőnek az ügyfélnél folytatott tárgyalása során lehet szüksége az ügyviteli rendszerből elérhető információkra, rendelésfelvételre, leírásokra, prezentációra. Lehetnek távmunkában dolgozó munkatársak, vagy egyszerűen több telephely adatait egy központi szerverrendszer tárolja, ennek távoli elérését kell megoldani. Az elektronikus adatok elérésének helyhezkötöttsége ma már egyértelmű hátrány.

Biztonságos internet böngészés, spam- és vírusszűrt internetes levelezés

Az iSAFE Zrt. által biztosított internet elérés biztonságosságát a professzionális védelmi rendszer biztosítja. A nyílt internet elérése az iSAFE Zrt. Proxy szerverén keresztül, csak közvetett módon lehetséges.

Elektronikus levelezési szolgáltatásunk célja az üzenetek vírus és spam mentesített továbbítása POP3, SMTP protokollok felhasználásával az iSAFE szerverein keresztül az Interneten, valamint a mail szerver üzemeltetése az iSAFE adatparkban.

Rendszerfelügyeleti megoldások

Tudja Ön, hogy az informatikai eszközei milyen mértékben vannak kihasználva?
Milyen következményekkel járhat az IT infrastruktúra valamely elemének meghibásodása, kiesése?
Az Ön vállalatánál megoldott a hálózati elemek, szerverek felügyelete?
Előfordult már Önnel, hogy ügyfelei hamarabb vettek észre egy rendszerhibát, mint Önök?
Tisztában van az IT rendszerei működésének minőségével, éves rendelkezésre állásával?

Ha ezen kérdésekre nem tud válaszolni, mi segítünk benne!