iSAFE Informatikai Zrt.

Levelezési cím: 1464 Budapest Pf.:1543 | Telefon: (1) 453 3900 | Ügyfélszolgálat: (1) 225 8585 | Email: mail@isafe.hu

Törvényi megfelelőség

 

Az informatikai megfelelőség biztosítása alapvető fontosságú napjainkban, nem csak a pénzügyi szektorban, hanem az élet minden területén működő vállalkozások számára. Egyre több a törvényi-, illetve iparági szektorspecifikus szabályozói előírás, amely az informatikai biztonságra vonatkozik (pl. HPT, Bázel II, EU direktívák, stb.).

A jogszabályoknak, törvényi előírásoknak való megfelelés ma már a versenyképesség és a hosszú távú fenntarthatóság szempontjából is lényeges eleme minden sikeres vállalatnak.

Számos hazai vállalkozás a költséges és időigényes munka miatt csupán jogszabályi kötelezettség hatására hajt végre bármilyen információbiztonsági intézkedést, pedig megfelelő megoldások alkalmazásával/bevezetésével nem „csak” a paragrafusoknak és irányelveknek lehet megfelelni, hanem járulékos előnyként hatékonyabbá, gördülékenyebbé válnak az üzleti folyamatok is.

Az átláthatóbb vállalati működés mellett egy jól megtervezett informatikai beruházás biztosítja

Szolgáltatásainkat úgy alakítjuk ki, hogy tényleges megoldást nyújtson ügyfelünk IT igényeinek teljes lefedésére, valamint a kialakított és üzemeltetett IT rendszer megfeleljen a törvényi elvárásoknak.