iSAFE Informatikai Zrt.

Levelezési cím: 1464 Budapest Pf.:1543 | Telefon: (1) 453 3900 | Ügyfélszolgálat: (1) 225 8585 | Email: mail@isafe.hu

Privát felhő alapú IT megoldások

Adatparki szerver elhelyezés és szerverhotel

 

Az iSAFE Zrt. 4 db adatparki központja az Invitech Zrt. DataCenter infrastruktúrájában (1108 Budapest, Kozma u. 2. és 1143 Budapest, Ilka u. 31.), valamint a Dataplexben (1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 13. és 2040 Budaörs, Ipartelep u. 13-15.) helyezkedik el.

A géptermekben biztosítjuk az üzembiztos működéshez szükséges teljes adatparki infrastruktúrát, a biztonságos fizikai környezetet (szünetmentes áramellátás, klimatizált környezet, tűzvédelem, biztonsági rendszer). Az adatparki rendszerünkbe épített minden hardverelemünk tartalékolt.

Az alkalmazások futtatásához és kommunikációs kapcsolatainak megvalósításához szükséges minden hálózati elemet biztosítunk. Az adatbiztonságot kétszintű tartalékolt tűzfalrendszer, kommunikációs kapcsolatok fogadását tartalékolt routereink, hálózati eszközeink közötti forgalmat gigabit sebességű switchek biztosítják. Az eszközöket és kommunikációs kapcsolatokat egyeztetett módon felügyeleti rendszerünkbe integráljuk, az egyes eseményekhez elvégzendő feladatok, email és SMS riasztások igény szerint illeszthetők. Az iSAFE Zrt. és a Takinfo Kft. között kiépített nagysebességű csatorna felhasználásával az iSAFE-hez kiépített vonalon továbbítható a GIRO és ATM forgalom, és minden Takinfo, vagy Takarékbank által nyújtott szolgáltatás elérhető.

Biztosítjuk a korszerű Internetes alkalmazások futtatásához szükséges nagysebességű tartalékolt belföldi és külföldi Internet gerinchálózati hozzáférést. Az Internet kapcsolat az iSAFE Zrt. 2x1 Gbites internetes kapcsolatának felhasználásával valósul meg, amelyet a takarékszövetkezeti szektorban elsőként biztosítunk Partnereink részére. IP címet az iSAFE rendelkezésére álló „c-oszályú” szolgáltató független (PI) címtartományból tudunk biztosítani.

 

Az iSAFE adatparkban történő szerverelhelyezés előnyei: