iSAFE Informatikai Zrt.

Levelezési cím: 1464 Budapest Pf.:1543 | Telefon: (1) 453 3900 | Ügyfélszolgálat: (1) 225 8585 | Email: mail@isafe.hu

Hitelintézetek és pénzügyi vállakozások

Általános szerveralapú és infrastrukturális szolgáltatásaink mellett az ügyfélkiszolgálási folyamatokra, ügyviteli rendszerek üzemeltetésére, hatósági és külső szolgáltatói kapcsolatok kialakítására rendelkezünk megoldásokkal.

 

Kommunikációs kapcsolatot építettünk ki a szektor legfőbb szolgáltatói felé, így adatparki központunkból könnyen és alacsony költséggel érhető el a BISZ, a Giro, a GBC, a First Data hálózata, vagy a Takarékbank, mint ernyőszolgáltató.

Partnereink rendszerei révén tapasztalattal rendelkezünk Clavis, Inforex, BOSS, EuroBank, Moonsol , Electra, NetBOSS ügyviteli és elektronikus banki rendszerek üzemeltetésében.

A Cardinal Kft. Electra rendszerét saját licenckonstrukcióban is üzemeltetjük, vagyis a Hitelintézet számára teljeskörű kiszervezett tevékenységként tudjuk biztosítani az Internet és Home Banking szolgáltatást, beleértve a kommunikációs kapcsolatokat, internetes elérést, hardver infrastruktúrát, a teljeskörű szoftvermegoldást, szoftverüzemeltetést és a végfelhasználói ügyfélszolgálatot is.

 

Saját fejlesztéssel rendelkezünk hiteles elektronikus dokumentumkezelés (pl. elektronikus számlaküldés, céges dokumentumok kezelése) területén, és eKapu rendszerünk képezi alapját a hatósági (pl. végrehajtói) megkereséseket vagy a fizetési meghagyásokat kezelő (eFMH) rendszereink működtetésének.

Szintén saját fejlesztésű rendszerünket kínáljuk a hitelintézeti hálózatok PSZÁF (2013-tól MNB) előírásoknak megfelelő távoli elérésére. Szolgáltatásunk segítségével távmunkában dolgozó munkatársak, vagy a hálózatot, banki szoftvereket üzemeltető külső szállítók olyan módon férhetnek hozzá a banki hálózatban működő erőforrásokhoz, hogy az a bank által kontrollált jogosultságokat, így megfelelő adatbiztonságot, valamint teljeskörűen dokumentált, vagyis ellenőrizhető, visszakereshető, bizonyítható hozzáférést jelent.