Privát felhő alapú IT megoldások

Szerver virtualizáció, adatparki rendszerkörnyezet

 

A virtualizációs technológia egy hatalmas előrelépést jelent az IT működési rugalmasságában, az erőforrások bővíthetőségében. A virtualizáció lehetővé teszi, hogy  beruházási és működtetési költségek tekintetében jelentős megtakarításokat érjünk el.  A virtuális szerverek erőforrásai (processzor, memória, háttértár) gyorsan allokálhatóak, nem szükséges évekre előre méretezni a szervert, a kapacitás bővíthető akár több kis lépésben is, ahogy ezt a változó üzleti követelmények diktálják. Rugalmasan bővíthető a szerverek teljesítménye és az adatkapcsolat sávszélessége.

Partnereink igényeihez igazíthatjuk az erőforrásokat, és optimális környezetet alakítunk ki, amelyen az alkalmazások virtuális alapon futhatnak. Kiemelt rendelkezésre állást biztosítunk az áramellátás, a klímatechnika  és a megfelelő fizikai védelem vonatkozásában. Hibabejelentő és operátori csapatunk biztosítja a 7*24 órás üzemeltetést, a gyors és hatékony a hibaelhárítást.

Cégünk teljes kommunikációs-, szerver adatparki biztonságos és tartalékolt környezetet biztosít a számlavezető rendszer és más alkalmazások (Electra, Border, Office, stb…) működéséhez.